PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CASE ÎN PERICOL DE PRĂBUȘIRE – VIDEO

CASE ÎN PERICOL DE PRĂBUȘIRE – VIDEO

de admin
4 vizualizări

Situație disperată pentru 25 de familii din cartierul argeșean Prundu Mic. După ploile din ultima perioadă, terenurile și casele sunt la un pas de a fi înghițite de apele Argeșului. Deși zona a fost prinsă într-un program de amenajarea a malurilor încă de acum 6 ani, nici pană în momentul de față Ministerul Apelor nu a alocat banii, 2,5 milioane de lei. Oamenii, ajunși la limita răbdării, sunt dispuși să meargă cu memoriile chiar la Guvern.
Apele învolburate ale Argeșului au rupt zilele trecute încă 8 metri din grădinile oamenilor, rapa apropiindu-se amenințător de case. Cel mai afectat de nepăsarea autorităților este nea Petrică Melente. Ultima alunecare de teren l-a lăsat fără doi nuci și peste 8 metri de teren.
În aceeași situație mai sunt alte 24 de case, oamenii ridicand neputincioși din umeri.
Reprezentanții Apelor Române spun ca proiectul de îndiguire a amalurilor Argeșului este aprobat de mai muți ani. Cei care lipsesc sunt însă banii.
Contactat telefonic, prefectul de Argeș a promis că, în această săptămînă încearcă să rezolve problema finanțării și, astfel, lucrările să fie demarate de urgență.

Cristi Ionică
Cristi Dumitru

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe