PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CAZ ÎNGROZITOR ÎN DÂMBOVIȚA. UN TÂNĂR ȘI-A VIOLAT BĂIEȚELUL DE 8 ANI. ȘOC! MAMA BĂIATULUI ESTE CHIAR SORA VIOLATORULUI.

CAZ ÎNGROZITOR ÎN DÂMBOVIȚA. UN TÂNĂR ȘI-A VIOLAT BĂIEȚELUL DE 8 ANI. ȘOC! MAMA BĂIATULUI ESTE CHIAR SORA VIOLATORULUI.

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Situație revoltătoare. Un bărbat de 34 de ani din Priboiu, județul Dâmbovița și-a violat propriul copil, un băiețel de doar 8 ani. Șocant este faptul că mama copilului este chiar sora bărbatului. Polițiștii au intrat pe fir, iar detaliile sunt cutremurătoare.
În perioada ianuarie-iunie 2014, prin constrângere și profitând de imposibilitatea părții vătămate de a se apăra sau de a-și exprima voința, bărbatul ar fi obligat un minor, în vârstă de 8 ani, să întrețină raporturi sexuale cu el. Având în vedere faptul că exista suspiciunea rezonabilă că, în perioada 2004-2005, bănuitul ar fi întreținut relații sexuale cu sora sa ( mama minorului) a fost dispusă o expertiză genetică judiciară. Potrivit raportului de expertiză genetică judiciară s-a conturat ipoteza că bărbatul este tatăl biologic al persoanei vătămate. Polițiștii au efectuat percheziții acasă la suspect de unde au ridicat mai multe probe. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe