PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CAZ SOCANT LA GURA SUTII!

CAZ SOCANT LA GURA SUTII!

de admin
70 vizualizări

Poveste de groaza la Gura Sutii! Un tanar de 28 de ani si-a spanzurat fetita de numai patru ani, dupa care a incercat sa isi ia viata in acelasi fel. Asa s-a gandit sa-si pedepseasca sotia care in urma cu doua saptamani a plecat de acasa, satula de gelozie. Fratele barbatului a fost cel care i-a descoperit in padure si a sunat dupa ajutoare. Tanarul era in coma si a fost transportat de urgenta la spital, insa pentru fetita nu s-a mai putut face nimic.

De dimineata, tanarul a fost acasa la parintii concubinei si profitand de neatentia lor, a luat-o pe fetita. Avea insa ganduri macabre si un plan diabolic, pe care l-a pus in practica in padurea din localitate. Si-a spanzurat fetita de numai patru ani, dupa care a incercat sa-si puna capat zilelor in acelasi fel. Inainte de acest gest extrem, a vorbit cu sora lui la telefon si i-a marturisit gandurile negre. Femeia nu l-a crezut, dar pentru ca nu a mai reusit sa dea de el, a alertat intreaga familie. Fratele lui a fost cel care i-a descoperit in padure. Disperat i-a luat in caruta si i-a adus la dispensarul din localitate.

http://www.youtube.com/watch?v=O4KXZmNqdPc

Medicii au inceput imediat manevrele de resuscitare, insa pentru fetita a fost prea tarziu. Tanarul insa a dat semne de viata si a fost transportat imediat la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste.
Familia tanarului este in stare de soc. Oamenii cred ca barbatul si-a pierdut mintile din cauza concubinei care il insela mai mereu. In urma cu doua saptamani, a plecat la serviciu si nu s-a mai intors. Barbatul si-a pierdut mintile cand femeia l-a anuntat ca si-a gasit pe altcineva.

Gestul barbatului i-a socat si pe procurori.

Tanarul a fost internat in sectia de terapie intensiva a spitalului judetean, insa medicii sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire. Daca va scapa cu viata, el va trebui sa raspunda pentru moartea fiicei sale.

ECHIPA: Mihai Eremia, Madalina Zabava / Loredan Bourosu, Madalin Anca

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe