PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Ce-i mai trebui „chelului” – VIDEO

Ce-i mai trebui „chelului” – VIDEO

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

Consilierii locali targovisteni au primit in dar gadget-uri electronice

 

Luna a cadourilor a venit mai repede la Consiliul Local Targoviste. Flori, cadouri, armonie si felicitari, dar si o sedinta fara probleme. Doar sampania a lipsit pentru ca atmosfera sa  fie una ce sa semene cu cea a Craciunului, si asta pentru ca temperaturile exterioare se apropie de cele ale sezonului hibernal. Foarte adevarat este ca si in interior temperatura este aproape similara cu cea de afara.

Rar s-a intamplat ca o sedinta de consiliu local la Targoviste sa semene cu o intalnire intre prieteni si nu cu o disputa cu accente politice. Minunea, daca se poate spune asa, s-a intamplat in data de 14 noiembrie, atunci cand consilierii au inceput sedinta cu cadouri din partea excutivului. Mai intai doamnele ce au primit buchete de flori. Cadourile au fost insa pentru toata lumea. Consilierii au primit fiecare, tot cu titlu gratuit, cate o tableta.

 

 

 

Echipa: Horia Marin/ Ciprian Rusa

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe