PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CHELULUI TICHIE ÎI LIPSEȘTE ȘI PRIMĂRIEI TÂRGOVIȘTE…FIRMĂ DE TRANSPORT

CHELULUI TICHIE ÎI LIPSEȘTE ȘI PRIMĂRIEI TÂRGOVIȘTE…FIRMĂ DE TRANSPORT

de Andrei Oprescu
165 vizualizări

 

Primăria Târgoviște vrea să inființeze propria firmă de transport public, deși este sub contract cu o altă societate cu același domeniu, iar lucrurile merg bine. În spatele acestei idei pare că s-ar afla viceprimarul Rădulescu Cătălin , zis Capră. Același Rădulescu care a condus o altă firmă de transport persoane din Dâmbovița care acum este în faliment.

Conducerea primăriei Târgoviște ține morțiș să înființeze propria societate de transport persoane, deși la Târgoviște, există deja semnat un parteneriat cu o societate de transport care își respectă promisiunile. Proiectul va fi dezbătut în ședința de joi a Consiliului Local Târgoviște și pare că se vrea ca totul să meargă pe repede înainte. Lucrurile nu sunt atât de simple pentru că până în anul 2053 este în vigoare un parteneriat încheiat cu Asociația Investitorilor Transport Târgoviște. În acest parteneriat sunt clauze care impiedică Primăria Târgoviște să înființeze astfel de societăți care ar afecta activitatea partenerului său. Cu toate acestea, conducerea Primariei împinge responsabilitatea în cârca consilierilor locali, carora le cere votul. Ideea înființării acestei societăți de transport ar aparține viceprimarului Rădulescu Cătălin. Acesta pare că ar fi cel care insistă cel mai mult pentru realizarea acestui proiect, deși nu ar fi chiar îndreptățit să o facă. Rădulescu este fost polițist, dar intrarea în politică l-a propulsat în funcții cheie. Una dintre acestea a fost și cea de director al SC Mondotrans SA, societate de transport de persoane, care acum este în faliment, din cauza managementului defectuos. “Capră”, așa cum îi spun apropiații, pare a fi unul dintre săracii politicii dâmbovițene, dacă consultăm ultima declarație de avere. Deține doar puțin peste 1500 de mp de teren agricol în cartierul târgoviștean Priseaca, nu are un acoperiș deasupra capului pe numele său , nu are bijuterii de lux, nu are conturi în bănci, dar nici credite. Trăiește doar din salariul pe care-l ia din funcția publică și din cel al soției sale, care lucrează ca operator calculator la IPJ Dâmbovița și care câștigă puțin peste 2000 de lei pe lună. Deși sărac lipit pământului, acum, Cătălin Rădulescu încasează lunar zeci de milioane (lei vechi) de la Primăria Târgoviște, ca viceprimar, și pare ca râvnește la afaceri de milioane. Asociația Investitorilor Transport Târgoviște a anuntat că , în cazul în care consilierii locali vor vota acest proiect, va contesta hotărarea la Instituția Prefectului și chiar în instanță. Până atunci , AITT a trimis nenumarate adrese către Consiliul Local și Primăria Târgoviște prin care încearcă să clarifice riscurile înființării unei astfel de societați.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe