PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CHEMAȚI LA ,,INTERVIU’’ – VIDEO

CHEMAȚI LA ,,INTERVIU’’ – VIDEO

de admin
7 vizualizări

Dupa perchezitiile de miercuri din Arges, Ilfov si capital, 30 de persoane au fost chemate la audieri. Fata de un barbat in varsta de 47 de ani a fost dispusa masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore. Acesta este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala, spalare de bani si angajarea a mai mult de 5 persoane fara a avea incheiate contracte individuale de munca. Barabatul va fi prezentat Parchetului de pe langa Tribunalul Arges cu propunerea de arestare preventiva.
In urma a 11 de percheziţii domiciliare effectuate la persoane bănuite de infracţiuni economice,poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Argeş au ridicat înscrisuri contabile,documente de evidenţă contabilă,două dispozitive DVR, bani, carduri bancare şi unităţi de calcul. În urma percheziţiilor,poliţiştii au ridicat înscrisuri cu caracter de evidenţă contabilă dublă,documente de evidenţă contabilă,două dispozitive DVR,carduri bancare, şi 27.000 de lei.

Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada 2011–până în prezent, persoanele percheziţionate ar fi omis în tot sau în parte evidenţierea în actele contabile ori alte documente legale, a operaţiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate,în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale.Totodată, persoanele sunt bănuite că, în perioada 2011-2014, ar fi angajat aproximativ 100 de persoane, fără a încheia contracte individuale de muncă,pentru tăinuirea sursei impozabile de venit în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale.

Cercetările continuă pentru stabilirea şi probarea întregii activităţi infracţionale.La percheziţii au participat peste 100 de poliţişti de la I.P.J.Argeş,precum şi 50 de jandarmi,iar acţiunea a beneficiat de
sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale–I.G.P.R., D.I.P.I. şi S.R.I. si al reprezentanţilor I.T.M. Argeş.

REPORTER CRISTI IONICA
IMAGINE CRISTI DUMITRU

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe