PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CINCI SUSPECTI, UN SINGUR RETINUT

CINCI SUSPECTI, UN SINGUR RETINUT

de admin
9 vizualizări

In urma perchezitiilor efectuate de oamenii legii in Crevedia, pentru destructurarea unei retele de spargatori de locuinte, a fost retinut un singur suspect, din cei cinci adusi la audieri. Tanarul de 24 de ani a fost prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

http://www.youtube.com/watch?v=it7-mvnrZW4

Cinci persoane au fost audiate la Inspectoratul Judetean de Politie Dambovita, suspectate ca au comis mai multe furturi din locuinte in Crevedia. Actionau numai in timpul noptii, tinta lor fiind in general casele de vacanta, de unde furau tot ce le pica in mana: de la laptop-uri, lcd-uri si tot felul de scule electrice. Prejudiciul a fost estimat la suma de 6.000 de lei. In urma perchezitiilor efectuate de oamenii legii, au fost descoperite mai multe aparate elctronice si electrocasnice. Din cinci suspecti audiati, unul singur a fost retinut si prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.
Daca va fi gasit vinovat, tanarul in varsta de 24 de ani, din Tartasesti risca sa petreaca pana la 15 ani dupa gratii.

ECHIPA: Madalina Zabava / Viorel Mateescu, Madalin Anca

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe