PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CIOFLINĂ , LA UN PAS DE LIBERTATE – VIDEO

CIOFLINĂ , LA UN PAS DE LIBERTATE – VIDEO

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Generalul Dumitru Cioflina, condamnat la doi ani de inchisoare pentru tarfic de influenta, vrea sa fie liber. A executat pana acum o treime din pedeapsa si a depus o cerere de eliberare conditionata la Judecatoria Gaesti. Instanța i-a admis cererea, însă hotararea nu este definitiva. Procurorii DNA pot ataca cu recurs în termen de 3 zile.

Generalul Dumitru Cioflina isi ispaseste pedeapsa la Penitenciarul cu regim deschis de la Gaesti. Pentru ca a executat o treime din pedeapsa , legea ii permita sa ceara eliberarea conditionata.

Aparatorul lui Cioflina a pledat pentru admiterea cererii de eliberare conditionata, spunandu-le judecatorilor ca acesta este grav bolnav.

La proces a ținut să fie alături de Cioflină si un camarad de-al său, generalul Marin Neagoe, care a venit in baston ca sa-l sustina.

La fel ca şi Babiuc, Cioflina a primit doi ani de închisoare pentru abuz în serviciu dar şi interzicerea unor drepturi. El este încarcerat în regim semideschis, în penitenciarul Găeşti, unde se află încarcerat şi Victor Babiuc. Dacă procurorii anticoruptie nu vor ataca in termen de 3 zile decizia de astazi cu recurs, Cioflina va fi un om liber.

 

Echipa: Mihai Eremia, Loredan Bouroșu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe