PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CÎȚU: NU VOM ÎNCHIDE PIEȚELE ȘI MALL-URILE

CÎȚU: NU VOM ÎNCHIDE PIEȚELE ȘI MALL-URILE

de Andrei Oprescu
152 vizualizări

Cîțu a declarat că în cazul unor noi restricţii provocate de pandemie, nu vor mai fi închise pieţele agroalimentare şi nici mall-urile. Totodată, premierul a cerut Ministerului Sănătății să fie pregătit pentru o eventuală evoluție a infectărilor și a făcut apel către români pentru vaccinare.

sursa:DIGI24.RO

FLORIN CÎȚU, PREMIERUL ROMÂNIEI

„Ceea ce pot să vă spun foarte clar este următorul lucru: nu vom mai închide, eu nu voi închide pieţele agroalimentare. Asta trebuie să fie foarte clar. Nu voi închide mall-urile. Asta, iarăşi, trebuie să fie foarte clar. Deci sunt chestii pe care nu le voi face. Nu voi închide economia. Asta este iarăşi foarte clar (…) Acum avem un vaccin, un vaccin care poate opri această pandemie. Trebuie doar să ne vaccinăm. (…) Este singura soluţie. (…) Acest val patru nu ar trebui să se întâmple (…). Aş vrea să ajungem cumva la toţi românii să le spunem că soluţia este vaccinarea. (…) Dacă ne vaccinăm nu ajungem acolo”.

A fost mesajul premierului. Cițu nu a infirmat posibilitatea ca persoanele nevaccinate să aibă acces restricţionat în locurile neesenţiale în weekend, însă a transmis că va vorbi mai întâi cu specialiştii. În cazul în care se va ajunge iar la o rată de infectare mai mare de 1 la mie, se va reveni la condiţiile existente pentru acest scenariu, a spus ministrul într-o intervenție la digi24.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe