PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CLIENȚI MAI MULȚI PENTRU TAXIMETRIȘTI – VIDEO

CLIENȚI MAI MULȚI PENTRU TAXIMETRIȘTI – VIDEO

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

Zapada abundenta aduce mai mult profit in buzunarele taximetristilor. Numarul clientilor este mai mare in aceasta perioada, insa este adevarat ca a crescut si consumul de carburant. Din cauza conditiilor meteo, targovistenii si nu numai au renuntat la masinile personale si au solicitat un taxi.

 

In Targoviste la orele pranzului strazile sunt aglomerate de taxiuri la orice pas. Conditiile meteo nefavorabile i-au determinat pe mai multi soferi sa isi lase masinile in parcare si au apelat la taxiuri.

 

Numarul clientilor este mai mare in aceasta perioada si au crescut comenzile pe distanta scurta, spre bucuria taximetristilor. Masinile de taxi au fost solicitate joi si de elevi si studenti pentru a merge la cursuri. Orice leu in plus este binevenit in buzunar, spun soferii de taxi.

 

Taximetristii intalnesc si inconveniente in aceste zile deoarece consumul de carburant este mai mare in perioada rece. Pentru a face fata anotimpului rece, unii taximetristi pornesc masinile chiar si atunci cand stationeaza, pentru a se incalzi, iar altii, pentru a face economie de combustibil, le pronesc doar cand au clienti.

 

 

Valentin Popescu, Radu Constantinescu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe