PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » COADA LA DISPONIBILIZARI

COADA LA DISPONIBILIZARI

de admin
9 vizualizări

Speriati de haosul de la Caile Ferate, angajatii damboviteni vor sa isi dea demisia! La nivel national, ar urma sa fie concediati 3000 de cfr-isti, numarul concedierilor colective nefiind cunoscut pana acum la nivelul judetului Dambovita. De frica sa nu fie dati afara, fara sa primeasca salarii compensatorii, multi angajati feroviari s-au inscris de buna voie pe listele de disponibilizari!

Potrivit sindicalistilor damboviteni,  angajatii nu mai inteleg nimic din ceea ce se intampla la Caile Ferate. Compania Grup Feroviar Roman a fost declarata castigatoare in procesul de privatizare a CFR Marfa. Acum, salariatii nu stiu care sunt intentiile noii conduceri, daca va pastra sau nu acelasi numar de locuri de munca. In plus, reprezentantii Ministerului Transporturilor au anuntat concedieri colective, la CFR Calatori si CFR Marfa. Se cunoaste numai numarul celor care vor fi disponibilizati la nivel national, respectiv 3.000. In judetul Dambovita mai sunt aproximativ 1000 de lucratori CFR. Multi dintre ei s-au inscris voluntar pe listele cu disponibilizari. Oamenii nu mai au siguranta locului de munca si vor macar sa nu plece cu mana goala, respectiv sa primeasca salarii compensatorii.

ECHIPA: Madalina Zabava / Radu Constantinescu

http://youtu.be/oHFoiHzLtWM

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe