PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » COD GALBEN DE NINSORI ȘI VISCOL

COD GALBEN DE NINSORI ȘI VISCOL

de Andrei Oprescu
0 vizualizări

Meteorologii au emis o noua  avertizare COD GALBEN de ninsoare si viscol, valabila de joi, 24 ianuarie, ora 04 –, până vineri, 25 ianuarie, ora 14.

Fenomene și zone vizate: precipitații abundente: ploi, lapoviță și, mai ales la altitudini de peste 1500 m, ninsori și viscol în zona montana.Avertizarea meteorologica COD GLABEN intra in vigoare joi, la ora 4 si expira vineri la ora 14. În Regiunea Sud-Muntenia sunt 5 judete care intra sub avertizare. Acestea sunt : Dambovita, Arges, Prahova, Ilfov și Ialomita. : La altitudini mai joase, precipitațiile vor fi în special sub formă de ploaie și lapoviță, favorizând topirea stratului de zăpadă. Temporar vor fi precipitații mai ales sub formă de ploaie în regiunile sudice și sud-estice, unde se vor acumula cantități de apă cuprinse în general între 10 și 25 l/mp. În nordul și vestul Olteniei, precum și în nordul Munteniei acestea vor fi de 25…50 l/mp, determinând topirea stratului de zăpadă, în special în zona deluroasă a Olteniei. În centrul și nord-estul Munteniei și în sud-estul Moldovei vor fi intensificări ale vântului cu rafale de 50…70 km/h și se va semnala polei.În restul teritoriului, trecător și pe arii restrânse, se va depune polei și se vor semnala intensificări ale vântului. Precipitații, local însemnate cantitativ în jumătatea de sud a țării, vor fi și în zilele de la sfârșitul săptămânii.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe