PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » COD PORTOCALIU DE NINSORI, VISCOL ȘI PLOI ABUNDENTE

COD PORTOCALIU DE NINSORI, VISCOL ȘI PLOI ABUNDENTE

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Meteotologii au emis pentru weekend două coduri portocalii, unul de ploi și vânt puternic, iar celălalt de ninsori și viscol.

Codul Portocaliu de ploi abundente și vijelii este valabil în intervalul 7 octombrie, ora 09:00 – 8 octombrie, ora 15:00 și vizează județele: Giurgiu, Călărași, Ialomița, Brăila, Buzău, Prahova, Ilfov și Municipiul București, Constanța, Tulcea, Galați și Vrancea ploile vor fi temporar abundente și se vor cumula cantități de apă importante, în general între 40 și 60 l/mp, iar pe arii restrânse peste 80…90 l/mp. Vântul va avea intensificări cu viteze ce vor depăși local 60 km/h, iar începând din după-amiaza zilei de sâmbătă (7 octombrie) în Dobrogea vântul va sufla tare, cu peste 80…90 km/h.

Codul Portocaliu de ninsori consistene si viscol pe creste  vizează zona montană,  în Carpații Meridionali și de Curbură, în special la peste 1600 m altitudine, unde ninsorile vor fi temporar mai consistente, cu depunere de strat de zăpadă și, mai ales pe creste, va fi viscol. Codul este valabil în intervalul 7 octombrie, ora 09:00 – 8 octombrie, ora 15:00.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe