PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Compania de Apa anunta opriri ale retelei de apa! Vezi AICI localitatile afectate!

Compania de Apa anunta opriri ale retelei de apa! Vezi AICI localitatile afectate!

de Moise Razvan
203 vizualizări

Compania de Apa Targoviste-Dambovita anunta intreruperea furnizarii apei potabile in comuna Petresti – localitatile: Ionesti, Greci, Gherghesti si Potlogeni Deal, in data de 15.05.2023 intre orele 06:00 – 20:00, pentru igienizarea periodica a rezervorului de apa potabila.

Compania de Apa Targoviste-Dambovita anunta intreruperea furnizarii apei potabile in comuna Potlogi si comuna Odobesti, in data de 15.05.2023 intre orele 08:00 – 16:00, pentru igienizarea periodica a rezervorului de apa potabila.

Compania de Apa Targoviste-Dambovita anunta intreruperea furnizarii apei potabile in comuna Vulcana Bai – satul Vulcana de Sus, in data de 15.05.2023 intre orele 10:00-16:00, din cauza intreruperii energiei electrice la statiile de repompare (lucrari S.C.Electrica).

Se recomanda ca la reluarea furnizarii apei in zona de aprovizionare afectata si emiterea rezultatelor monitorizarii calitatii apei potabile, sa nu se foloseasca apa pentru consumul uman, decat dupa limpezirea si fierberea apei timp de 10 minute.

Compania de Apa isi cere scuze consumatorilor pentru disconfortul creat.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe