PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » COMPETIŢIA MICILOR POMPIERI

COMPETIŢIA MICILOR POMPIERI

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

Zeci de elevi din judeţul Dâmboviţa s- au întrecut în competiţia „Prietenii pompierilor”, faza judeţeană, desfăşurată pe stadionul municipal, Eugen Popescu din Târgovişte. Copiii bine instruiţi în ceea ce priveste tehnicile de intervenţie la situaţii de urgenţă şi-au demonstrat maiestria la toate probele practice. Iar cei mai buni au ieşit învingători, urmând să participe la faza naţională.
Fete şi băieţi laolaltă, pe echipe şi grupe de vârstă, şi-au arătat îndemânarea la probele practice ale concursului “Prietenii pompierilor”, organizat anual în judeţul Dâmboviţa. Elevii de la cercurile tehnico aplicative de pompieri din oraşele Pucioasa, Târgovişte, Moreni şi Titu s-au întrecut la probele, ştafeta de 400 de metri cu obstacole şi pista cu obstacole .
Cei care au trecut de faza judeţeană vor participa la faza naţională.
Căştigătorii concursului “Prietenii pompierilor” faza judeţeană la băieţi au fost: pe locul I Şcoala Generală Coresi din Târgovişte, locul II Şcoala Generală Pictor Nicolae Grigorescu Titu, iar locul III Şcoala Gimnazială Buciumeni. La categoria fete, pe locul I au ieşit elevele de la Şcoala Coresi din Târgovişte, pe locul II Şcoala Nr.II Titu Târg, iar pe locul III Şcoala Gimnazială Buciumeni. La faza naţională vor merge elevii ocupanţi ai locului I, de la Şcoala Coresi din Târgovişte.
CORINA ENACHE
CLAUDIU ANDREI, CIPRIAN RUSA

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe