PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » COMPETIȚIE M.A.I. LA COMPLEXUL DE NATAȚIE

COMPETIȚIE M.A.I. LA COMPLEXUL DE NATAȚIE

de Andrei Oprescu
1 vizualizări

Complexul de Natație din Târgoviște găzduiește zilele acestea etapa finală a Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne. Competiția se derulează pe parcursul a două zile pe categorii de vârstă. În cadrul concursului evoluează sportivi din cadrul IGSU, IGPR, IGPF și Academiei de Poliție.

Municipiul Târgovişte este anul acesta gazda etapei finale a Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne. Timp de două zile, pe 4 şi pe 5 iulie participanţii din cadrul structurilor Ministerului Afacerilor Interne, ofiţeri şi subofiţeri, îşi vor demonstra abilităţile extraordinare de înot şi se vor întrece pentru câştigarea unui loc pe podium. Campionatul are loc la Complexul Turistic și de Natație din Târgoviște.

În cadrul concursului evoluează lucrători din cadrul IGPR, IGSU, IGPF, dar și elevi ai Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe