PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CONCLUZIA ELECTRICA ÎN URMA VERIFICĂRILOR

CONCLUZIA ELECTRICA ÎN URMA VERIFICĂRILOR

de Mditv
10 vizualizări

Ancheta jurnalistică de la Nucet a ajuns la final! Aşa cum v-am promis, revenim cu amănunte despre suspiciunile de racordare ilegală ale unui poliţist la iluminatul public. După aproximativ două săptămâni de când oamenii din satul dâmboviţean Ilfoveni au semnalat faptul că fiul primarului din comuna Nucet ar fi racordat ilegal la reţeaua publică de iluminat, au apărut şi concluziile societăţii comerciale care furnizează energia electrică. În urma plângerii, poliţia a socilitat un control în zonă. Imobilul este într-adevăr racordat la reţeaua stradală, însă în mod legal.

Oamenii din comuna Nucet erau contrariaţi de faptul că două becuri din curtea fiului primarului se aprind în fiecare seara concomitent cu cele de pe stradă, mai exact la ora 20:55. Astfel, au apărut suspiciunile că persoana în cauză este racordată ilegal la reţeaua stradală. Au apărut plângerile la poliţie, reticenţa şi indignarea primaului Luisa Bărboiu, care a avut un limbaj agresiv faţă de jurnaliştii ce i-au solicitat un punct de vedere, şi în final controlul Electrica la faţa locului. Cătălin Bărboiu, fiu de primar şi om al legii în comuna Băleni s-a racordat la reţeaua stradală, însă în baza unui aviz legal.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe