PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CONDAMNĂRI DEFINITIVE – VIDEO

CONDAMNĂRI DEFINITIVE – VIDEO

de admin
6 vizualizări

ondamnari definitive in dosarul furtului de petrol din loclaitatea damboviteanaa Selaru! !3 persoane, printre care un politist si un fost jandarm au primit condamnari definitive intre 3 si 5 ani de inchisoare. Cu totii faceua parte dintr-o retea bine organizata care fura petrol din conductele magistrale. Reteaua a fost destructurata in luna noiembrie 2011 in ruma unei actiuni fara precedent la care au fost folositi sute de politisti si doua elicoptere ale MAI.
Un număr de 74 de percheziţii domiciliare au avut loc, in 2011, în judeţele Dâmboviţa, Argeş şi Teleorman, pentru identificarea şi cercetarea unei grupări infracţionale specializată în furtul de produse petroliere. La acţiune au participat două elicoptere şi peste o sută de maşini ale anchetatorilor. În urma percheziţiilor, anchetatorii au ridicat mai multe instalaţii artizanale folosite la furtul produselor petroliere, peste 15 tone de ţiţei şi 19 autovehicule folosite la sustrageri. De asemenea, 85 de suspecţi au fost duşi la audieri la Parchetul Tribunalului Dâmboviţa. Dupa 3 ani de ancheta 13 persoane au fost gasite vinovate si au fost condamnata definitive la inchisoare intre 3 si 5 ani. Printre acestea se afla si un politist din cadrul Inspectoratului de Politie al judetului Dambovita si un fost jandarm. Sentintele in acest dosar au fost date de magistratii de la Tribunalul Dambovita.

Mihai Eremia

http://youtu.be/iyVxmNCnYGU

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe