PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CONFLICT ÎNCHEIAT LA SPITAL – VIDEO

CONFLICT ÎNCHEIAT LA SPITAL – VIDEO

de admin
10 vizualizări

A vrut sa-si faca dreptate singur! O cearta intre doi tineri din localitatea damboviteana Bucsani s-a terminat la spital, dupa ce unul dintre ei l-a lovit pe celalalt cu un cutit in mana. Se pare ca totul a pornit de la un conflict mai vechi intre cei doi din cauza unui proces de succesiune. Victima a fost transportata la Spitalul de Urgente din Targoviste, iar agresorul este cercetat acum pentru savarsirea infractiunii de loviri si alte violente.
Se pare ca verdictul unui proces mai vechi a fost marul discordiei intre cei doi damboviteni care s-au intalnit in sat si s-au luat la harță. Cearta a degenerat rapid si nervos unul dintre ei a scos cutitul si l-a lovit pe celalalt. Din fericire lama cutitului s-a rupt chiar in mana victimei si astfel a fost evitata o tragedie.
Victima a fost transportata la spitalul din Targoviste cu o plaga injunghiata in mana. Pe langa rana , doctorii au descoperit si lama curtitului care cel mai probabil s a rupt in antebratul victimei.
Politstii au deschis un dosar penal pentru loviri si alte violente si incearca sa stabileasca cu exactitate imprejurarile in care a avut loc incidentul .

reporter: Cătălina Sandu
Imagine: Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe