PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CONTRE ÎNTRE PREDA ȘI PRISĂCARU

CONTRE ÎNTRE PREDA ȘI PRISĂCARU

de Mditv
7 vizualizări

Replici acide între Ciprian Prisăcaru și Cezar Preda. După decizia lui Prisăcaru de a pleca din funcția de președinte al organizației PNL Târgoviște, anunțată pe facebook, și înscrierea la concursul pentru conducerea CSM Târgoviște, pșesedintele PNL Dâmbovița, Cezar Preda a făcut o serie de declarații mai mult sau mai puțin ironice la adresa lui Prisăcaru. Dacă Prisăcaru se consideră un profesionist desăvârșit, candidatul ideal pentru conducerea CSM, Preda susține că funcția de președinte al CSM pentru Ciprian Prisăcaru, este o închidere de ochi din partea PSD.

Declarațiile-bombă au început să apară după ce Ciprian Prisăcaru a anunțat că renunță la funcția de președinte al organizației PNL Târgoviște și că și-a depus dosarul pentru concursul organizat pentru postul de președinte al CSM Târgoviște. Președintele Partidului Național Liberal Dâmbovița a sărit cu o serie de afirmații în care a anticipat acțiunile viitoare ale lui Prisăcaru. Preda îl acuză pe Prisăcaru de o trădare, similară cu cea făcută de Claudiu Dumitrescu, fostul consilier local PNL, actual manager al Spitalului Județean Târgoviște.

În ceea ce privește ce a făcut fostul președinte, Ciprian Prisăcaru, mi se pare că va adus la cunoștință vouă(n.r. presei) , înainte de a aduce la cunoștință organizației. Știți bine dorința domniei sale de a performa într-o carieră profesională. Eu am mai întâlnit asemenea abordare, la un doctor, era prieten cu Ciprian, care tot așa pentru o mare carieră profesională s-a dus director de spital…acum el se duce director la CSM(…) A anunțat tot el pe facebook că la prima ședință de Consiliu Local își va da demisia din calitatea de consilier municipal și va renunța și la funcțiile politice„.

De cealaltă parte, chiar înainte de ședinta CLM, Prisăcaru a făcut o declarație de presă în care a negat orice informație dată de Preda și faptul că renunță la funcții.

Cu referire la postul de președinte al CSM Târgoviște, la care Ciprian Prisăcaru aspiră și pentru care și-a depus dosarul, Cezar Preda a declarat:

„Este o închidere de ochi (n.r. din partea PSD) …nu-i un favor..știți de ce? ..chiar e bun să fie șeful CSM…numai că nu ar fi ajuns decât prin a închide ochii cei de la putere..

Care dintre cei doi are dreptate, se va vedea în perioada următoare, în orice caz liberalii dâmbovițeni nu par a păși pe drumul cel bun.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe