PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CONVORBIRI FĂRĂ NUMĂR

CONVORBIRI FĂRĂ NUMĂR

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

De anul viitor am putea platii acelasi pret pentru covorbirile telefonice, indiferent de reteaua pe care o folosim.  Proiectul Agentia Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii, pus in dezbatere, prevede micsorarea tarifelor de interconectare. Acestea ar putea fi de aproape patru ori mai mici decat pana acum.

In prezent, taxa aplicata convorbirilor interconectoare este de 3 eurocenti pe minut pentru apelurile in retelele mobile si de 0,67 eurocenti pe minut pentru cele in retelele fixe. Autoritatea propune ca de la 1 ianuarie 2014 tariful maxim pentru terminarea apelurilor la puncte fixe să scadă la 0,15 eurocenţi/minut, iar tariful maxim pentru terminarea apelurilor la puncte mobile  la 0,86 eurocenţi/minut, e aratat intr-un comunicat al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii.

In Dambovita, modificarea preturilor propusa pentru debutul anului 2014 a starnit multumire in randul cetatenilor.

Autoritatile isi propun, astfel, dezvoltarea retelelor si intensificarea concurentei existente pe piata romaneasca. Intrarea in vigoare a masurilor este preconizata pentru 1 ianuarie 2014, in urma avizului acordat de Comisia Europeana.

Echipa, Ilona Rotaru, Ciprian Rusa

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe