PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » COPII ABANDONAŢI ÎN PROPRIA FAMILIE

COPII ABANDONAŢI ÎN PROPRIA FAMILIE

de Andrei Oprescu
131 vizualizări

Problemele părinţilor de răsfrâng asupra copiilor. În urma certurilor cu soţul ei, o mamă din comuna dâmboviţeană I.L.Caragiale, a ales drumul străinătătii fără a ţine cont de cele două fete care au nevoie să-i fie alături. Timp de zece luni femeia nu s-a mai interesat de copile, iar acestea au ajuns în grija bunicilor, pentru că tatăl a fost cuprins de depresie şi a căzut în patima băuturii. Bunica fetelor îşi strigă disperată neputinţa, întrucât nu are posibilitatea să-şi îngrijească nepoatele.

Mama fetelor a plecat în străinătate în urmă cu aproximativ zece luni, timp în care nu a ţinut deloc legătura cu familia bărbatului de care a fugit în afara graniţelor ţării.

Femeia trăieşte doar dintr-un ajutor social, sumă insuficientă pentru îngrijirea minorelor.

După ce a fost părăsit de soţie, tatăl fetelor s-a afundat în patima alcoolului. Pe zi ce trece starea sa fizică şi psihică se agravează tot mai mult. Se gândeşte chiar să îşi pună capăt zilelor.

Drama părinţilor care nu mai pot convieţui împreună se răsfrânge asupra celor două fetiţe, care sunt prea mici pentru a înţelege problemele oamenilor mari din jurul lor.

Tatăl fetelor a primit doar un ordin de restricţie din partea fostei soţii. Familia bărbatului spune că nu are niciun fel de pretenţie de la mama fetelor, doar să fie alături de ele.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe