PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » COȘMARUL INUNDAȚIILOR – VIDEO

COȘMARUL INUNDAȚIILOR – VIDEO

de admin
4 vizualizări

Ploile au facut din nou prapad in judetul Dambovita! Desi era emis cod portocaliu in zona de sud, cele mai mari probleme au fost in nordul judetului. La Visinesti, paraul Cricov a iesit din matca si a rupt un drum judetean in mai multe locuri. Zeci de gospodarii au fost inundate in Visinesti si in Iedera. Judetul Dambovita nu scapa de atentionari de vreme rea. Meteorologii au emis un nou Cud Galben de ploi.
Alarma in nordul judetului Dambovita s-a dat in jurul orei 2 dimineata. O alunecare de teren s-a reactivat in localitatea Visinesti si a blocat cursul paraului Cricov.
A plouat cu galeata si la Iedera. Un parau a iesit din matca si a inundat mai multe gospodarii si case.
Ploiele au creat probleme si pe Drumul Nationala 71, Târgovişte – Sinaia, unde circulatia fost blocata din cauza aluviunilor căzute de pe versanţi. Paraul Bizdidel a inundat doua gospodarii din orasul Pucioasa. Jandarmii montani au fost nevoiti sa intervina in zona Padina, unde sase turisti cazati in corturi au fost la un pas sa fie luati de ape. Meteorologii vin cu vesti proaste si au emis o noua atentionare cod galben de ploi in judetul Dambovita care expira marti la ora 22.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

http://youtu.be/8HJDxAVzouA

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe