COZI INFERNALE LA PAŞAPOARTE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Chiar dacă trăim într-o eră informatizată și avem cea mai mare viteză la internet din Europa, autoritățile sunt incapabile să ne scape de cozile interminabile de la ghișeele publice. Este și cazul Municipiului Târgoviște, unde oamenii stau chiar și zile în șir la coadă pentru a-și face pașaport.

Dâmbovițenii care vor să îşi facă paşaport în această perioadă trebuie să aibă nervi de oţel. Cozile sunt interminabile, se fac liste de aşteptare, iar cine nu vine cu noaptea în cap nu prinde bon de ordine. Deocamdată nu s-a luat nicio măsură pentru a remedia cât de cât situaţia.
Situaţia este aceeaşi an de an. Cum se apropie vara cum revin cozile infernale la paşapoarte. Pentru a prinde unul dintre bonurile de ordine zilnice oamenii vin de la ora 5:00 şi să stau la coadă până se deschide instituţia la ora 8.30. Alții preferă să își petreacă noaptea în fața instituției. Pot avea însă surpriza să nu prindă bon şi fie nevoiți să o ia de la capăt a doua zi.

 

La Serviciul de Paşapoarte sunt doar două ghișee pentru primire documente și două pentru eliberarea pașapoartelor. În aceste condiții, cetățenii sunt nevoiți să se înarmeze cu răbdare și să stea la cozi. Autoritățile se pare că nu au soluții concrete pentru rezolvarea situației.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri