PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CREȘE ÎNCHISE ȘI DEZINFECȚIE ÎN MIJLOACE DE TRANSPORT

CREȘE ÎNCHISE ȘI DEZINFECȚIE ÎN MIJLOACE DE TRANSPORT

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Târgoviște a stabilit suspendarea activității din toate creșele de pe raza Municipiului Târgoviște începând din data de 11 martie 2020 până în data de 22 martie 2020, cu posibilitatea de prelungire, în funcție de evoluția situației, dar și suspendarea activității din Centrul de zi ”Arlechino” din Municipiul Târgoviște începând din data de 11 martie 2020. Totodată, au fost interzise activitățile la bazinul de înot din cadrul Direcției Complex Turistic de Natație și la bazinul de înot care funcționează în subordinea Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, începând din data de 11 martie 2020 până în data de 29 martie 2020. Pe perioada de suspendare vor fi efectuate activități de dezinfectare și întreținere anuală a celor două bazine, potrivit legislației specifice în vigoare. Instituțiile publice, indiferent de modul de subordonare, operatorii economici, privați sau cu capital public, care în desfășurarea activității pe raza Municipiului Târgoviște au relații cu publicul, vor intensifica măsurile de dezinfectare a tuturor spațiilor și obiectelor care intră în contact cu publicul. Operatorii de transport în comun precum și cei care desfășoară activitate de transport persoane în regim de taxi sau în regim rent-a-car, vor aduce la îndeplinire cu strictețe următoarele măsuri:

MĂSURI TRANSPORT TÂRGOVIȘTE

-Respectarea capacității maxime (câte scaune, atâtea persoane);

– Curățarea, spălarea și dezinfecția zilnică a interiorului mijloacelor de transport persoane;

Evitarea utilizării mijloacelor de transport în comun dacă persoanele prezintă semne ale unei infecții respiratorii (febră, tuse, strănut);

Păstrarea distanței de cel puțin 1 m față de o persoană care tușește sau strănută;

-Igienizarea grupurilor sanitare din autogări prin curățare, spălare și dezinfecție, precum și dotarea acestora cu materiale pentru igiena individuală (săpun lichid antibacterian, hârtie igienică, șervețele de unică utilizare, dezinfectant pentru mâini).

Agenții Poliției Locale Târgoviște, cu sprijinul personalului din cadrul Societății Municipal Security SA, vor distribui flyere cu măsurile de igienă / securitate tuturor instituțiilor publice, agenților economici, asociațiilor de proprietari care vor avea obligația să le afișeze la loc vizibil. Conducerea Teatrului Municipal „Tony Bulandra” Târgoviște a hotărât să suspende vânzarea și susținerea tuturor reprezentațiilor artistice, în perioada 10 – 22 martie 2020, cu posibilitatea de prelungire a perioadei de suspendare. Măsura a fost luată pentru prevenirea epidemiei de coronavirus.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe