PRIMA PAGINĂ » CRIMA, ELUCIDATA DE UN AGENT

CRIMA, ELUCIDATA DE UN AGENT

de Andrei Oprescu
18 vizualizări

Criminalul Florin Manzararu, cel care a violat-o, a ucis-o si a transat-o, in mai multe bucati, pe Iuliana Neblea a fost prins cu ajutorul unui agent de politie din Dambovita. Tanarul politist a fost cel care a aflat primul cine este autorul teribilei crime. Agentul a fost felicitat personal de inspectorul general al Politiei Romana, chestrrul Petre Toba.

 

Timp de 4 zile de la descoperirea cadavrului transat, ancheta a mers pe piste false. In prima faza se cauta un sofer de tir, dupa ce  paznicul liceului din Topoloveni le-a declarant politistilor ca a vazut-o pe Iuliana Neblea urcand intr-un tir. Pe 29 mai, un agent de la un post de politie din sudul judetului Dambovita a aflat cine este principalul suspect. Imediat le-a raportat superirorilor sai ca Florin Manzararu este autorul teribilei crime. Informatiile pe care le-a avut si pe care le-a oferit superiorilor sai au dus la elucidarea misterioasei crime. Imediat anchetatorii au vizionat din nou imaginile de pe camerele de supraveghere din Topoloveni din seara crimei si au identificat in trafic , in jurul orei 22, masina suspectului. Suspectul a fost  chemat imediat la sediul politiei din Topoloveni si, dupa ce au examinat autoturismul, politistii au gasit primele probe: pete de sange pe banchetele autoturismului. Din acel moment , latul incepea sa se stranga in jurul suspectului principal. La doua zile de cand a fost saltat, Florin Manzararu si-a recunoscut fapta. Pentru informatiile pe care le-a dat anchetatorilor, agentul de politie a fost felicitat personal de seful politiei Romene, chestorul Petre Toba.

 

Echipa: Mihai Eremia

http://youtu.be/aWjFZ8ykWNk

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe