PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CRIMA IN ARGES

CRIMA IN ARGES

de Andrei Oprescu
148 vizualizări

Crimă în comuna Rociu din Argeş, unde un bărbat de 35 de ani a fost ucis de nepotul lui în vârstă de 19 ani. Ca să scape de cadavru, tânărul a sapat o groapă în curte în care l-a aruncat şi apoi l-a acoperit cu pământ. Sora bărbatului, aflata in Franta, a fost cea care a anuntat politia, alarmata ca nu mai vorbise cu fratele ei de doua zile.

Crima a fost comisa in Ajun, dar a fost descoperită în a doua zi de Crăciun, când femeia a sunat din Franţa, acolo unde se află la muncă şi a anunţat poliţia că barbatul nu răspundea la telefon. Femeia a intuit că este ceva în neregulă. La scurt timp, poliţiştii aveau să descopere teribila crimă.

Trupul fără viaţă al victimei, Stan Marin Lixandru, a fost găsit îngropat în grădina casei. Cel care i-ar fi curmat viaţa este chiar nepotul său, în vârstă de 19 ani, Robert Cătălin Vasilescu. Anchetatorii susţin că nepotul i-a dat bărbatului cu toporul în cap, apoi a făcut o groapă în curtea casei şi şi-a aruncat unchiul acolo. A chemat apoi un prieten căruia i-a promis o drujbă şi un telefon mobil ca să îl ajute să şteargă urmele.

Bărbatul care a primit bunurile a fost reţinut pentru tăinuire. Poliţiştii susţin că îl caută de câteva zile pe presupusul criminal, dar nici măcar nu au făcut publică fotografia lui. Mai mult, rudele spun că, cu excepţia zilei în care s-au dus la cercetare, poliţiştii n-au mai trecut pe-acolo.

Localnicilor le este frică să mai iasă din case.

Bărbatul ucis va fi înmormântat marţi, în comuna Rociu.

 

ECHIPA: CRISTI IONICA, CRISTI DUMITRU 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe