PRIMA PAGINĂ » CRIMNALUL…DE NEGASIT!

CRIMNALUL…DE NEGASIT!

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Ca sa dezlege puzzle-ul mortii Iulianei Neblea, femeia transata si decapitata, jandarmii si pomperii au cautat din nou probe in raul Arges. Azi-noapte, au fost inchise vanele de la barajul Golesti, in speranta ca anchetatorii vor gasi in albia secata a raului restul ramasitelor femeii. La pranz, pomierii au dat peste o mana a cadavrului, gasita la cateva sute de metri de locul unde a fost descioperit sambata cadavrul. Intre timp procurorii fac zeci de audieri pentru a da de criminal.

 

Ca la un puzzle, se aduna informatii, marturii si indicii. Locul crimei ar fi, undeva, in judetul Arges. Pe podul de la Cateasca, asasinul a incercat sa scape de cadavru. Corpul macelarit a fost purtat de ape aproape 10 kilometri. Dupa patru zile de cautari, anchetatorii au descoperit doar bustul decapitat si  un picior. De dimineata s-au reluat cautarile cu efective marite. Si azi au avut aceleasi obiective.

 

Eforturile au dat roade. La 200 de metri de podul de la Ionesti, pompierii au gasit pe fundul apei o mana a cadavrului. Criminalistii au ridicat-o si au dus-o in laborator unde vor vedea daca vor putea ridica ceva urme. Procurorii au cerut acum noi analize amanuntite. Ei vor sa afle daca femeia a fost abuzata sexual. Intre timp, il cauta si pe criminal. Un sofer de tir ar fi fost cel care, vineri seara, a luat-o pe Iuliana la ocazie si ar fi omorat-o . Pana in present ancehtatori n-au dat de urma lui.

Echipa: Mihai Eremia, Loredan Bourosu

http://youtu.be/bkmLalBRTVQ

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe