PRIMA PAGINĂ » CSM PLÂNGE, TITLUL E LA ARAD!

CSM PLÂNGE, TITLUL E LA ARAD!

de admin
11 vizualizări

CSM Târgoviște – ICIM Arad 82-85

 Meciul cinci al celei mai disputate finale din baschetul românesc a început fantastic pentru Municipal dar s-a încheiat cu bucuria nebună a Aradului, chiar în Polivalenta unde Târgoviștea nu pierduse niciun titlu. Până luni… După cinci minute, tabela indica un ireal 18-0 pentru campioane, iar organizatorii erau cu gândul la confetti și artificii. ICIM a revenit spectaculos, așa cum o făcuse și CSM în semifinala de Cupă de la Alba Iulia. La pauza mare, CSM avea doar +7, iar lucrurile s-au înrăutățit în sfertul trei. Aradul a trecut la conducere și n-a mai putut fi prinsă de o formație debusolată pe final, care a lăsat de multe ori impresia că joacă ce știe, nu ce spune antrenorul. Oaspetele au jubilat pe parchetul Sălii Sporturilor, la capătul unei finale incredibile.

 ICIM a câștigat la Târgoviște al nouălea titlu de campioană din istoria clubului. Premierea campioanelor a făcut-o chiar primarul Aradului, Gheorghe Falcă, ajuns la sală în minutul 15 al finalei. Falcă l-a învins pe colegul de la Târgoviște, Gabriel Boriga, iar duelul antrenorilor a fost câștigat clar de Dan Moraru.

 Arădencele au sărbătorit câștigarea titlului la un restaurant din centrul Târgoviștei. Trei dintre americance, Wirth, Laplante și Risper au plecat la miezul nopții spre Budapesta, de unde au luat avionul spre casă. Restul delegației ICIM-ului a părăsit Târgoviștea marți la prânz, după o noapte de pomină.

 Ionuț Marin/ Eduard Găiseanu, Mădălin Anca

[embedplusvideo height=”393″ width=”650″ standard=”http://www.youtube.com/v/RVdcuIOYLHs?fs=1″ vars=”ytid=RVdcuIOYLHs&width=650&height=393&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep9968″ /]

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe