PRIMA PAGINĂ » CSȘ, LA TURNEUL FINAL!

CSȘ, LA TURNEUL FINAL!

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

Faza finală a campionatului național U14 (f) se desfășoară în București

Grupa de fete sub 14 ani de la secția de baschet a CSȘ-ului intră azi în focurile turneului final. Puștoaicele vor evolua în Capitală, alături de nume importante din baschetul juvenil românesc. Directorul clubului – și antrenorul fetelor – spune că performanța reușită de elevele sale este cea mai importantă din ultimii ani în baschetul dâmbovițean, la nivel de copii și juniori. Calificarea fetelor de la CSȘ vine după o finală pierdută de Târgoviște la senioare.

CSȘ se va bate cu gazdele ACS Champions și BC Star București, dar și cu LPS Arad, pentru iesirea din grupe. Opt formații participă la competiția din capitală, împărțite în două grupe. Tănase crede că CSȘ Târgoviște se poate clasa în primele echipe din campionat.

CSȘ debutează azi la turneul final, iar ultimul meci din faza grupelor este programat vineri. Iată țintarul partidelor de la București.

22.05 ACS Champions – CSȘ Târgoviște

23.05 CSȘ Târgoviște – LPS Arad

24.05 CSȘ Târgoviște – BC Star București

Echipa: Ionut Marin/Eduard Gaiseanu

[embedplusvideo height=”393″ width=”650″ standard=”http://www.youtube.com/v/WaXCK8eggKE?fs=1″ vars=”ytid=WaXCK8eggKE&width=650&height=393&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep1098″ /]

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe