PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CU FAMILIILE, PESTE HOTARE

CU FAMILIILE, PESTE HOTARE

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Sunt tot mai mulți romani plecați la muncă, în abatoarele din Germania, care după ce au muncit aici o perioadă de timp singuri, au decis să-și aducă peste hotare întreaga familie. Oprea Florin Ion este din Pucioasa, județul Dâmbovița și a plecat în Germania în urmă cu 10 ani. Apoi, încet încet și-a adus alături de el toată familia.

Domnul Oprea povestește că până să vină în Germania, muncea în domeniul construcțiilor, iar câștigurile era destul de mici. Acesta a fost și principalul factor care l-a determiant să aleagă să muncească în abatoarele din Germania.

Florin spune ca este mulțumit de viața pe care o duce acum în Germania, aici având sigurața zilei de mâine. În tot acest timp a trecut și prin greutăți suferind mai multe intervenții în spitalele din Germania. Faptul că lucrează cu acte legale și că beneficiază de o asigurare de sănătate, l-a ajutat enorm.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe