PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CULTURI DE CANNABIS ÎN DÂMBOVIȚA

CULTURI DE CANNABIS ÎN DÂMBOVIȚA

de Mditv
22 vizualizări

Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri de risc. Polițiștii de la combaterea criminalității au descins la domiciliile unor persoane din Târgoviște, Moreni și Gura Ocniței. Oamenii legii au descoperit două culturi indoor de cannabis. Patru persoane au fost reținute.

În total au fost efectuate șase percheziții domiciliare pe raza localităților Târgoviște, Moreni și Gura Ocniței. Din cercetări a reieşit că, în perioada martie – iunie , un bărbat și o femeie, de 23 și 42 de ani, ar fi procurat de pe internet seminţe de cannabis pe care le-ar fi plantat, punând bazele unor culturi indoor. De asemenea, trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani, ar fi achiziționat cannabis de la cele două persoane, în scopul comercializării. La percheziții, polițiștii au descoperit două culturi indoor de cannabis. Totodată, au fost ridicate 42 de plante de cannabis, 50 de grame de fragmente vegetale uscate ce par a fi cannabis, un grinder, o instalație artizanală pentru stimularea creșterii plantelor și 6 telefoane mobile, un laptop și 300 de lei. Cele cinci persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Dâmbovița pentru audieri, patru dintre acestea fiind reținute pentru 24 de ore.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe