PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CUM SĂ-ŢI PROTEJEZI LOCUINŢA – MDI TV

CUM SĂ-ŢI PROTEJEZI LOCUINŢA – MDI TV

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Pestete o mie de spargeri de locuinţe s-au inregistrat in Targoviste, numai în anul 2012, respectiv cea mai mare cifra din ultimii trei ani, arata statisticile. Infractionalitatea este in crestere in acest domeniu, iar hotii au revenit cu metode mai noi si mai pregatiti informational. Nu numai sistemele de alarma ii pot tine departe pe spargatori, ci exista si solutţii care nu implica mari costuri.

Pentru cei care locuiesc in case din oras sau din afara orasului, este important sa va protejati locuinta si membrii familiei. Instalarea si monitorizarea unui sistem de alarma este un mod eficient de a-ti proteja locuinta 24 de ore, 7 zile pe saptamana, chiar daca esti sau nu acasa.

Monitorizarea unui astfel de sistem este echivalent cu prezenta unui agent de paza in locuinta ta. Acest serviciu iti asigura linistea si siguranta de care ai nevoie. Cineva va putea supraveghea tot timpul siguranta ta si a familiei tale. De cela mai multe ori , hotii au fost prinsi in flagrant dupa ce au patruns in case monitorizate. Un alt avantaj pe langa  diminuarea riscurilor este si posibilitatea reducerii primei de asigurare a locuintei.

reporter: Mihai Eremia

imagine: Eduard Gaiseanu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe