PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » “CUNUNA PETROLULUI”-UN DECENIU DE RECITALURI

„CUNUNA PETROLULUI”-UN DECENIU DE RECITALURI

de Andrei Oprescu
25 vizualizări

În perioada 14 – 16 iunie s-a desfășurat în municipiul Moreni cea de aX-a ediție a Festivalului Național de Muzică Ușoară, Muzică Populară și Tradiții „Cununa Petrolului”. Sute de copii și tineri talentați din 28 de județe au urcat pe scenă și au surprins juriul cu interpretări de excepție ale unor șlagăre românești.

Festivalul ajuns la cea de-a X-a ediție este organizat anual în municipiul Moreni. Festivalul-Concurs Naţional este adresat elevilor între 7 şi 19 ani. În concurs, au evoluat 300 de participanţi din 28 de judeţe din România pe secţiuni de interpretare, creaţie şi pe categorii de vârstă.

În acest an au susţinut recitaluri extraordinare Sava Negrean Brudaşcu, Ion Ghiţulescu, Laurențiu Cazan, Vlad Miriță și Adrian Daminescu.

Juriul a fost pus în dificultate când a trebuit să aleagă cei mai buni interpreți. Toți participanții au avut evoluții impresionante și au ridicat publicul în picioare cu interpretările lor.

Festivalul a cuprins secţiunea de Muzică Populară – interpretare, secţiunea – Grupuri vocal-instrumentale pop-rock – creaţie şi interpretare, secţiunea de Muzică uşoară – interpretare, creatie -solist vocal, secțiunea – Mari șlagăre ale muzicii românești și secţiunea de Artă populară, tradiţii.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe