PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CUPA GENERAŢIILOR LA ANINOASA

CUPA GENERAŢIILOR LA ANINOASA

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Handbaliste de toate vârstele, cu mai multă sau cu mai puţină experienţă, s-au întâlnit la Aninoasa, într-o competiţie sportivă de suflet. Cupa Generaţiilor a reunit sute de sportive, dar şi antrenori de renume în judeţ şi în ţară, graţie unui profesor pensionar, recunoscut pentru performanţele sale.
În comuna Aninoasa se joacă handbal de şase ani. De aici au plecat nenumărate sportive la lotul naţional şi au reprezentat cu mândrie ţara. Un exemplu concret este Cristina , campioană naţională la Centrul Naţional de la Râmnicu-Vâlcea. A ajuns aici după 8 ani de practicare a acestui sport şi după ce a fost remarcată de specialişti în meciurile inter-judeţene.
Iniţiativa organizării acestei competiţii îi aparţine profesorului de sport Ovidiu Rizescu, pensionat de aproximativ 11 ani, dar care a rămas alături de sportivele din localitatea sa de suflet, Aninoasa, unde a pregătit sute de copii.
Aceste competiţii nu doar că le ajută pe sportive să se autodepăşească, ci reprezintă şi un bun prilej de socializare.
În ultima zi a competiţiei, pe terenul sălii de sport din Aninoasa au intrat şapte echipe din judeţul Dâmboviţa. De asemenea, un spectacol handbalistic de excepţie au oferit fostele divizionare de la Olimpia Târgovişte, care s-au reunit pentru Cupa Generaţiilor şi au jucat cu o echipă foarte bună, care promitea mult, dar care, din păcate s-a desfiinţat, denumită Junioare 1.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe