PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CUPA ULMI LA MINIFOTBAL

CUPA ULMI LA MINIFOTBAL

de Andrei Oprescu
520 vizualizări

Opt echipe de fotbalişti s-au întrecut în driblinguri în week-end, la Ulmi, pentru a câştiga Cupa la minifotbal. Cu mic, cu mare, locuitorii comunei s-au organizat în echipe reprezentative pentru fiecare sat şi au luat parte la competiţia sportivă. Evenimentul s-a desfăşurat într-o atmosfera veselă şi relaxantă pe terenul sintetic din localitate, iar administraţia locală a oferit cupe şi medalii primelor trei locuri.
Edilul şef al comunei Ulmi, împreună cu echipa sa de la Primărie, pun mare preţ pe sănătatea comunităţii prin mişcare. Astfel că, evenimentele sportive devin deja o tradiţie în localitate. Cupa Ulmi la Minifotbal, ediţia 2018, a adunat laolaltă aproximativ o sută de pasionaţi de fotbal de toate vârstele. Fie că vorbim despre adolescenţi de 15 ani sau de fotbalişti experimentaţi, trecuţi de 40 de ani, dar care ţin bine pasul pe teren, cu toţii au format echipe în funcţie de satul de origine.
La final, echipele care s-au clasat pe primele trei locuri au primit premii din partea Primăriei. Cupa a ajuns la echipa din satul Udreşti.
Evenimentul sportiv s-a desfăşurat pe terenul sintetic din localitate, iar administraţia locală promite că va deveni o tradiţie la Ulmi.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe