PRIMA PAGINĂ » Utile » ARGES » DĂDEAU SPARGERI ÎN DOUĂ JUDEŢE

DĂDEAU SPARGERI ÎN DOUĂ JUDEŢE

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Furăm, asta-i viaţa noastră! a recunoscut cu o sinceritate ieşită din comun un suspect de furturi în faţa poliţiştilor şi jurnaliştilor. 5 tineri au fost reţinuţi după audieri maraton care au durat toată ziua de ieri. Ei sunt acuzaţi de furturi din case şi de la firme din cel puţin două judeţe. În numai câteva luni ar fi furat bani şi bunuri de cel puţin 130.000 de lei.
Aceştia sunt cei cinci bărbaţi din Argeş pentru care s-au emis mandate de reţinere. Ei au petrecut noaptea în arest după ce casele lor au fost percheziţionate. Sunt suspectaţi că ar fi comis mai multe spargeri în judeţele Argeş şi Dâmboviţa. Prejudiciul produs de indivizi se ridică la minim 130.000 lei. În urma percheziţiilor s-au ridicat bani şi diverse bunuri provenite din furt, dar şi altele cumpărate cu banii obţinuţi după cele-ar fi vândut pe cele furate.
Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca suspecţii să fie aceiaşi indivizi căutaţi în alte doua cazuri, cel al unui om de afaceri tâlhărit în propria casă în urmă cu două luni, dar şi în cazul spargerilor în serie de săptămâna trecută de la Primăria Leordeni, de la un dispensar, un notariat şi de la câteva firme şi case. Modul de operare a fost la fel în toate spargerile: indivizii intrau noaptea, forţând uşile şi geamurile şi purtau cagule. Cei reţinuţi au vârste cuprinse între 23 şi 36 de ani şi pentru ei hoţia este un mod de viaţă.

 

 

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe