PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DÂMBOVIŢA: TARIFE DE LUX PENTRU COMPLEXUL DE NATAŢIE

DÂMBOVIŢA: TARIFE DE LUX PENTRU COMPLEXUL DE NATAŢIE

de Andrei Oprescu
15 vizualizări

Consilierii municipali PSD au aprobat fără nicio reţinere tarifele piperate pe care dâmboviţenii vor trebui să le plătească dacă vor să treacă de porţile faimosului Complex Sportiv de Nataţie din Târgovişte. Cei drept, obiectivul nu a fost inaugurat până acum şi nici recepţia lucrărilor nu a fost făcută, însă un lucru este cert: o familie cu un copil va plăti peste 100 de lei doar pentru accesul la bazinele în aer liber.

În ultima ședința de Consiliul Local Municipal punctul culminant a fost reprezenatat de proiectul de hotărâre privind tarifele pentru Complexul Sportiv de Nataţie. Înainte de a fi supusă la vot hotărârea de consiliu, primarul municipiului Târgovişte a simţit nevoia să se disculpe, deşi niciunul dintre consilieri nu a cerut explicaţii.

CRISTIAN STAN – PRIMARUL MUNICIPIULUI TÂRGOVIŞTE:

“Ele sunt stabilite conform unei anexe la cererea de finanţare, planul de afacere, ghidul solicitantului, motiv pentru care la acest moment, cel puţin pentru primul an de implementare, trebuie să aplicăm aceste tarife. Fac menţiunea că la acest moment Consiliul Local are un rol formal, dacă ne raportăm la obligaţiile asumate prin cererea de finanţare…”

Consilierii PSD au votat proiectul fără nicio obiecţie, iar liberalii s-au abţinut de la vot. Astfel, în zona de aqualand, tariful de intrare este de 30 de lei în timpul săptămânii şi 35 de lei în weekend pentru adulţi şi de 15 lei, respectiv, 17,5 lei pentru copii (de la 0 la 18 ani), studenţi şi pensionari, iar parcarea în incinta complexului a fi 10 lei/zi. Pentru bazinul acoperit al Complexului de Natație Târgoviște, tariful propus este de 25 lei /zi în timpul săptămânii și 30 lei /zi sâmbătă și duminica pentru adulți, respectiv 12,5 / 15 lei pentru copii. Nici tarifele pentru terenurile de sport nu sunt mai prejos.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe