PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DANIEL CRISTIAN STAN: „RUINA DE LA INTRAREA IN ORAS, TRANSFORMATA IN LOCATIE DE EXCEPTIE!”

DANIEL CRISTIAN STAN: „RUINA DE LA INTRAREA IN ORAS, TRANSFORMATA IN LOCATIE DE EXCEPTIE!”

de Moise Razvan
765 vizualizări

„Ruina de la intrarea în oraș, transformată într-o locație de excepție pentru persoanele vârstnice! Da, tot cu bani europeni! Astăzi, am marcat finalizarea lucrărilor aferente clădirii care se află pe strada Petru Cercel, în zona intersecției cu bulevardul I.C.Brătianu! Abandonat din 2004, imobilul primește o destinație nouă prin amenajarea aici a unui centru social integrat pentru persoane vârstnice și a unei cantine de ajutor social. Valoarea investiției este de aproximativ 5.000.000 lei, iar cea mai mare parte a finanțării este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional, în cadrul Axei Prioritare 9 – „Sprijinirea regenerării economice și sociale a comunităților defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1. – Dezvoltare Locală sub Responsabilitatea Comunității (DLRC)”.”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe