PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DARURI PENTRU COPII – VIDEO

DARURI PENTRU COPII – VIDEO

de admin
32 vizualizări

Sarbatorile de Paste vor fi mai frumoase si pentru elevii de clasa a V-a de la Seminarul Teologic „Sfantul Ioan Gura de Aur” din Targoviste. Clubul Rotary le-a facut micutilor o mare supriza si i-a dus la cumparaturi intr-un supermarket. Fiecare copil a primit 300 de lei si si-a putut cumpara ce a vrut. Elevii, care provin din familii defavorizate, dar care au rezultate foarte bune la invatatura au oferit si ei o lectie. Nu au cheltuit toti banii pentru ei. Au cumparat daruri pentru frati sau surori si nu au uitat nici de rechizitele pentru scoala. Actiunea umanitara a devenit deja una traditionala pentru Clubul Rotary Targoviste.
Ei sunt elevii de clasa a V-a de la Seminarul Teologic „Sfantul Ioan Gura de Aur” din targoviste. Sunt copii care au rezultate bune la invatatura si care merita ca Iepurasul de Paste sa vina la ei. Penrtu ca provin din familii cu posibilitati materiale reduse, Clubul Rotary din Targoviste a venit in ajutorul lor. Fiecare copil a primit 300 de lei, pentru a-i cheltui in supermarket. Elevii recunosc faptul ca au fost tentati sa dea si ultimul banut pe dulciuri, dar nu au uitat ca au nevoie si de rechizite, nu numai de dulciuri. Mai mult, din acesti banuti au luat si daruri pentru parinti, frati si surori.
Nu este primul an cand Clubul Rotary din Targoviste desfasoara o astfel de actiune umanitara, iar presedintele spune ca nu va fi cu siguranta nici ultima oara.

Mădălina Zăbavă
Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe