PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DELEGATIE UCRAINEANA LA TARGOVISTE – VIDEO

DELEGATIE UCRAINEANA LA TARGOVISTE – VIDEO

de Andrei Oprescu
0 vizualizări

O delegatie a Crucii Rosii din Ucraina, aflata intr-un schimb de experienta in Romania, se afla in aceste zile la Targoviste! Scopul vizitei este de a semna un parteneriat cu organizatia romana, prin care sa poata oferi sprijin unui numar mai mare de persoane aflate in suferinta sau sa intervina mai bine in cazul unor dezastre naturale. Astazi, delegatia a avut o intalnire si cu autoritatile dambovitene.

Crucea Rosie din Ucraina este una dintre cele mai puternice organizatii umanitare internationale, pentru ca beneficiaza de sprijinul statului, ceea ce in tara noastra se intampla mai rar. Crucea Rosie Romana se bazeaza pe voluntari, donatii si sponsorizari. Delegatia din Ucraina a vizitat mai multe obiective din vechea cetate de scaun a Tarii Romanesti. Printre unitatile sociale s-au numarat centrele din Targoviste. Au avut o intalnire si cu autoritatile dambovitene, iar vineri vor ajunge la Fieni, acolo unde un incediu a distrus un intreg bloc de locuinte.

ECHIPA: Madalina Zabava / Radu Constantinescu

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe