PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DEPOZITUL ILEGAL DE LA TEIS, DESFIINTAT – VIDEO

DEPOZITUL ILEGAL DE LA TEIS, DESFIINTAT – VIDEO

de Andrei Oprescu
12 vizualizări

Invatul are si dezvat! Expresia populara se potriveste manusa celor pentru care devenise obisnuinta sa arunce deseurile rezultate din constructii si demolari in apropierea podului Teis. Au trecut luni bune pana cand Garda de Mediu s-a trezit din amorteala si a dat termen primariei Targoviste sa curete zona. Acum autoritatile s-au mobilizat, au luat gunoiul, au nivelat terenul si au sapat un sant de care nu mai pot trece masinile.

Primaria Targoviste a avut termen pana pe 12 iulie sa curete zona si sa asigure paza, astfel incat sa nu mai apara depozitele de gunoi ilegale. In caz contrar, administratia locala risca amenda de la Garda de Mediu de pana la 100 de mii de lei. In consecinta, Directia de Salubritate din cadrul primariei a desfiintat depozitul din apropierea podului Teis, a sapat un sant pe o distanta de 250 de metri liniari, urmand ca in curand sa monteze si parapeti de protectie, peste care sa nu mai poata trece autobasculatele.

Rămâne de vazut acum, daca parapetii nu vor fi furati din nou si isi vor dovedi utilitatea, in conditiile in care costurile nu sunt deloc de neglijat, dupa cum a declarat directorul Directiei de Salubritate, Dănut Badea.

Echipa: Corina Slămnoiu/ Răducu Rădoi

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe