PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DERATIZATORI SUSPECȚI – VIDEO

DERATIZATORI SUSPECȚI – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Doi tineri din Bucuresti suspecti care au executat operatiuni de deratizare in apartamente din Pitesti sunt audiati de catre oamenii legii dupa ce au fost reclamati de catre localnici ca pretind bani si nu elibereaza chitante. Ei au fost prinsi de catre politistii locali din oras dupa care au fost condusi la Sectia de Politie nr 4 din oras pentru cercetari. Beneficiarii lucrarilor spun ca poate sunt angajati ai unei firme de profil din Bucuresti, asa cum au declarat, dar societatea nu are autorizatie de la primaria Pitesti pentru a efectua lucrari in oras.

Pitestenii peste care au dat cei doi lucratori cu deratizarea spun ca indivizii le au spus la inceput ca operatiunea este obligatorie si costa 2 sau 3 lei,pentru ca odata intrati in casa,la incheierea actiunii spuneau ca acela era costul,dar pe metru patrat. Oamenii au intrat la banuieli cand au vazut ca acestia lucrau ,,la negru” si nici lucrarile executate nu pareau a fi de calitate.
Ajunsi la o batrana din Pitesti,cei doi i au spus ca trebuie sa achite 160 de lei pentru deratizare,dar pina la urma s au multumit cu 48 de lei,fara chitanta. Toti locatarii au intrat la banuieli si au telefonat imediat rudelor si la politie.

Pina la solutionarea cazului,cei doi tineri au fost condusi la audieri si urmeaza sa se stabileasca daca intr adevar lucreaza la o firma de deratizare din Bucuresti asa cum au pretins,dar primele date ale anchetei arata ca legitimatiile de serviciu sunt suspecte si ca societatea in cauza nu avea oricum autorizatie de la primarie pentru a efectua lucrari in municipiul Pitesti.

REPORTER CRISTI IONICA
IMAGINE CRISTI DUMITRU

https://www.youtube.com/watch?v=adDIJ8NIBfM

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe