PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DERBY CU BĂTAIE – VIDEO

DERBY CU BĂTAIE – VIDEO

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

 

Momente de groază la derby-ul local din Dâmbovița între FCM Târgoviște și Urban Titu. Gazdele s-au impus cu 1-0 la finalul unui joc teribil de tensionat, cu trei cartonașe roșii și foarte mulți nervi. Finalul a adus o încăierare generală, în care au fost implicați jucătorii celor două formații, antrenorii dar și câțiva fani ai echipei lui Ghiorghi Zotic. Bătuți și în teren, cei de la Titu au ieșit șifonați serios și din confruntarea… de după cu fotbaliștii de la FCM. Oficialii lui Urban au dat vina pe proasta organizare pentru incidentele din teren. Jandarmeria a intervenit târziu, în condițiile în care firma de pază a fost total depășită de evenimente.

Aproape sigur, FCM Târgoviște se va alege cu terenul suspendat după incidentele de vineri. Observatorii meciului au notat în raport ceea ce s-a întâmplat, iar sancțiunile dictate de Federație sunt în aceste cazuri dure. Mulți dintre cei implicați au rămas la stadion pentru a da declarații la Jandarmerie.

Patronul de la FCM, Ghiorghi Zotic, a dat replica zilei dupa meciul cu scandal cu titu. Zotic a acuzat in termeni duri arbitrajul.

 

Reporter: Ionuț Marin

Imagine: Ciprian Rusa

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe