PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DESCINDERI CU MASCAȚI LA GĂEȘTI ȘI MOGOȘANI! CINCI INDIVIZI AU FOST DUȘI LA POLIȚIE

DESCINDERI CU MASCAȚI LA GĂEȘTI ȘI MOGOȘANI! CINCI INDIVIZI AU FOST DUȘI LA POLIȚIE

de Andrei Oprescu
51 vizualizări

În această dimineață, polițiștii găeșteni, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița, au descins la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și lovire sau alte violențe.

Au fost puse în executare cinci mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul Poliției pentru audieri.

În urma probatoriul administrat, bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca mâine, 18 octombrie să fie prezentați în fața magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

La data de 17 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița, au efectuat trei percheziții domiciliare, din care două în Găești și una pe raza localității Mogoșani, la cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 46 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și lovire sau alte violențe, fapte comise în ziua de 20 de septembrie a.c..

În urma descinderilor, au fost ridicate în vederea indisponibilizării mai multe obiecte susceptibile a fi folosite la săvârșirea infracțiunilor.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe