PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DESCINDERI! DOI TRAFICANȚI DE DROGURI AU AJUNS DUPĂ GRATII

DESCINDERI! DOI TRAFICANȚI DE DROGURI AU AJUNS DUPĂ GRATII

de Mditv
9 vizualizări

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T din Dâmbovița au efectuat 9 percheziţii la locuințele unor persoane bănuite că ar fi recrutat tinere,  pe care le-ar fi determinat sau obligat să se prostitueze. De asemenea, una dintre persoanele vizate este cercetată și pentru trafic de droguri și deținere fără drept de droguri de mare risc.

Acțiunea a vizat probarea activităţii a două persoane bănuite de trafic de minori, trafic de droguri și deținere fără drept de droguri de mare risc. Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada mai 2015 – noiembrie 2016,  doi bărbați, de 27 și 33 de ani, ar fi racolat 3 tinere în scopul exploatării prin practicarea prostituției. De asemenea, din anchetă au rezultat indicii că unul dintre aceștia ar fi procurat droguri de risc atât pentru consum propriu, cât și pentru comercializare.

Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe