PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DESCINDERI ÎN DÂMBOVIȚA – VIDEO

DESCINDERI ÎN DÂMBOVIȚA – VIDEO

de Andrei Oprescu
16 vizualizări

Zeci, poate chiar sute de vize de inspectie tehnica periodica si politie RCA contrafacute! Un cetatean german, stabilit la Ploiesti, a pus la punct o adevarata retea de falsificare documente pentru masini de lux aduse din Germania  Asta pana vineri dimineata cand mascatii i-au batut la usa si i-au stricat afacerea prospera. Toti cei care au platit pentru actele false vor trebui sa dea explicatii acum la politie, cu riscul de a fi acuzati de uz de fals. Reteaua avea membrii si in Dambovita, unde mascatii au descins de dimineata.

 

Politistii prahoveni au descins la 10 locatii din Prahova si Dambovita, cele mai multe insa la Ploiesti. Pe lista a figurat atat capul retelei, neamtul de aproximativ 40 de ani, dar si ajutoarele sale.

 

Autoturismele de lux, aduse de regula din Germania, aveau diferite probleme tehnice, erau furate sau asigurarea costa foarte mult. Asa ca documentele false la minut rezolvau rapid  orice problema. 12 persoane au fost aduse la audieri, fiind cercetate pentru fals si uz de fals. Rand pe rand, si beneficiarii documentelor contrafacute vor da cu subsemnatul la politie pentru uz de fals. La locuinta capului retelei a fost gasit la perchezitii si un pistol cu gaze detinut ilegal, asa ca neamtul se va alege cu inca un dosar penal pe cap. Toate autoturismele descoperite cu acte false vor fi retrase din circulatie.

 

Echipa: Mihai Eremia

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe