PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DESCINDERI ÎN PRAHOVA – VIDEO

DESCINDERI ÎN PRAHOVA – VIDEO

de Andrei Oprescu
24 vizualizări

16 percheziţii au avut loc in judeţul Prahova la membrii unei grupări specializată în comiterea de furturi din locuinţe, prejudiciul creat prin activitatea infracţională fiind estimat la 700.000 de lei.La actiune au participat poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul politiei judetene,împreună cu poliţişti din cadrul altor unităţi de poliţie şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale. 9 suspecti urmeaza sa fie audiati de catre anchetatori care vor decide daca vor dispune ordonante de retinere pentru 24 de ore.

Politistii au descins la 16 adrese, 15 la domiciliile unor suspecti şi una la o societate comercială. Perchezitiile au avut loc municipiul Ploieşti,in orasele Vălenii de Munte si Boldeşti-Scăeni si in comunele Măneciu, Măgurele,  Gura Vitioarei,Predeal-Sărari,Izvoarele şi Teişani.Anchetatorii spun ca actiunea are ca scop probarea activităţii infracţionale a membrilor unei grupări infracţionale specializată în furturi din locuinţe, iar valoarea pagubelor provocate de catre acestia este de 700.000 de lei.La descinderi nu au fost incidente,iar persoanele vizate de ancheta nu au opus rezistenta.

Nouă persoane suspectate ca au sustras au fost conduşi la audieri la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Prahova,iar anchetatorii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite în cauză.urmand sa decida daca este oportuna emiterea de ordonante de retinere pentru 24 de ore pe numele acestora.

 

Mihai Eremia

Loredan Bouroșu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe