PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DESCINDERI LA CLANUL TALIAN DIN GĂEȘTI

DESCINDERI LA CLANUL TALIAN DIN GĂEȘTI

de Andrei Oprescu
78 vizualizări

Descinderi de amploare în această dimineață la clanul Talian din Găești. Polițiștii au efectuat percheziții  la domiciliile unor persoane bănuite de cămătărie, furt, lovire sau alte violențe și amenințare. Au fost puse în aplicare  patru mandate de aducere. Un individ cunoscut drept INDI a fost reținut și va dus la instanță cu propunere de arestare preventivă.

În urma perchezițiilor au fost ridicate mai multe articole electrocasnice și electronice, scule și unelte electrice, înscrisuri, 4.000 de lei și 600 de euro.

Au fost puse în aplicare patru mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul poliției pentru audieri. La acțiune au participat și efective de jandarmi.

Activitatea se desfășoară în cadrul unor dosare penale aflate în lucru la Formațiune de Investigații Criminale Găești, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe