PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DESCINDERI LA TRAFICANȚII DE DROGURI

DESCINDERI LA TRAFICANȚII DE DROGURI

de Andrei Oprescu
80 vizualizări

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Dâmbovița împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Dâmbovița au efectuat un număr de 7 percheziții domiciliare, pe raza județului Dâmbovița, la locuințele unor persoane suspectate de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc. În cauză s-a reținut faptul că, mai multe persoane erau implicate în comercializarea de droguri de risc(cannabis) și mare risc(ecstasy), către diverși consumatori de astfel de substanțe din municipiul Târgoviște. În urma perchezițiilor, polițiștii au indisponibilizat 372 de pastile ecstasy, 41 de bile de staniol ce conțineau cannabis, 6 telefoane mobile, un cântar electronic cu urme de materie vegetală, 2.300 de lei, mai multe recipiente cu urme de substanțe vegetale și mai multe țigări confecționate artizanal conținând cannabis. La sediul DIICOT – Biroul Teritorial Dâmbovița vor fi conduse, în vederea audierii, un număr de 18 persoane. Dupe ore bune de audieri, procurorii au retinut pentru 24 de ore un suspect, iar fata de alti doi au emis masura controlului judiciar.

Procurorii le-au dat batai de cap si traficantilor de droguri din Giurgiu, unde au descins in 11 locatii. 20 de suspecti cu varste cuprinse intre 16 si 35 de ani au fost adusi la audieri. Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că persoanele cercetate ar fi inițiat activitatea infracțională din luna iulie 2020, în scopul obținerii unor venituri ilicite, prin comercializarea unor produse sau substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive. Produsele sau substanțele respective, cunoscute și sub denumirea de „etnobotanice”, ar fi fost comercializate în doze unor consumatori, majoritatea din rândul tinerilor, cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe